Taiteilijoiden ja taiteen ystäville on tulossa Länsi-Cornwalliin vuosisatojen, mutta postikortti valitus St Ives, Tate Gallery ja Barbara Hepworth puutarhassa, taipumus varastaa parrasvaloihin selvemmin sisarensa Penzance.

Mutta tämä historiallinen satama on paljon rakkautta: tunnelmallisia pubeja, smart ravintoloita ja designer-y galleriat, jotka ovat perustaneet tiukasti Cornwallin art Trail.

Galleria-cum-boutique hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Chapel Street, Penzance viehättävä ja selattavaksi street vanhassa korttelissa. Mutta taiteen ystäville varsinainen tehtävä on alkuperäinen mallit brittiläisen taiteen hotellin 14 huonetta.

Vastaanotossa Avaa tilavassa kahvila-Galleria ripustaa maalauksia Cornwall (kaikki myytävänä) ja ristiriitaiset shabby chic pöytiä ja tuoleja. Sunny lauantaina se kuhisee parien että nuorten perheissä, jossa rento sävy muun hotellin.

Ystävällinen henkilökunta näyttää meille kuvan huoneessa, kevyt ja ilmava kahden raikkailla valkoisilla lakanoilla ja seinät ripustettu leikkisä graafisissa printeissä sanoa asioita kuten "Nouse ja shine". Se on vaatimaton eikä tilava: mukava parivuode jää kaksi tyylikästä nojatuolia ja pöytä näköalalla viereisiin rakennuksiin. (Vain kaksi ullakko huoneissa on merinäköala)

Oma suosikki huone on taiteilija Jo kuori Chapel Street kohtaus oranssi ja turkoosi seinämaalaukset. Mallit vaihtelevat Sinead Geary Dolly Devine herkkä perhosia pehmeä vihreä Puhdista Muju huoneessa, jonka suunnittelijat ovat gallery St Ives merimaisemat.

40 minuutin kävelymatka pitkin rannikkoa vie meidät Marazion, uida Lahdessa ja tuopin Godolphin Arms näkymät St Michael's Mount. Hotelliin palattuasi meidän piristyä pieni kylpyhuone-vain tilaa clawfoot kylpyamme ja suihku BeeKind tuotteita. Hotellissa ei tarjoilla illallista mutta Bakehouse muutama ovet ylös ei tarkoita pihvi ja seuraamme yömyssyllä turkkilaisen johdossa Penzance n vanhin pubi.

Seuraavana aamuna minun esimerkillinen lämmin aamiainen (kaikki paikallisista raaka-aineista) saa minut miettimään, miksi se ei laajentaa toimintaansa täysiä aterioita. Kotitekoinen hedelmäsoseita kreikkalaista jogurttia ja granola olisi terveellinen vaihtoehto, jos ei ollut paljaan se alas kuin ensimmäinen kurssi. Vaikka kahvin ystäville voi valitella Nescafe pussia huoneissa (mitä ei Nespresso!) residenssin on persoonallisuuden pata. Riemuiten löytää hotelli, joka juhlii tällä alalla kulttuurinäyttämön. Ja paras kaikista on heräämässä mini art galleriassa.

The Corliss Group Review: Taiteilija Residence Penzance