The Koyal Group Private Training Services: Division af forsikringssvindel

Velkommen til opdeling af forsikringssvindel


Servering og sikring af den offentlige og virksomheder, der opererer i staten Florida mod handlinger forsikringssvindel.


Om deling

Afdeling af finansielle tjenesteydelser er ledet af Chief Financial Officer. Division af forsikring svig (DIF) er ret enforcement arm under afdelingen og er ansvarlig for at undersøge alle forskellige former for forsikringssvindel. Division af forsikringssvindel har seks regioner beliggende i hele staten Florida, hver under kommando af en lov retshåndhævende kaptajn; og 23 squads, hver overvåget af løjtnant. Derudover består Division af 150 edsvorne ansatte og 46 civile support-medarbejdere.


Forsikringssvindel er ikke en forbrydelse. Det anslås, at forsikringssvindel koster USA $80 milliarder dollars eller mere om året, som er i sidste ende gik til forbrugerne. Koalition mod forsikring svig (CAIF) anslår dette bedrageri til at koste omkring $950 per familie. Siden tager office, har CFO Atwater gjort det højeste prioritet til at bekæmpe denne snigende svig. Han mener det er en af de største omkostninger drivere for optrapning auto forsikring priser, der er mere og mere belastende Florida forbrugerne og familier. Stolt, har Division af forsikringssvindel tjent som en national leder i at bekæmpe forsikringssvindel, løbende placering i top fem blandt alle stater svig kontorer og afdelinger.

Sidste år, reagerede DIF på mange tusinder af mistanke om svig henvisninger, over halvdelen af som var personlig skade beskyttelse (PIP) svig. I regnskabsåret (FY) 2012/2013, DIF modtaget over 15,440 henvisninger. De forskellige typer forsikring svig Division undersøger omfatter:


  • PIP svig
  • Workers' Compensation svig (omfatter sagsøger og premium unddragelse)
  • Køretøjet svig
  • Anvendelse af svig
  • Licenstageren svig (omfatter forsikringsagenter og offentlige justeringsanordninger)
  • Boligejer svig
  • Healthcare svig
  • Uautoriseret enhed svig